D&Company och KACHING Retail skriver avtal om samarbete

D&Company Nordic AB och KACHING Retail undertecknar en avsiktsförklaring om samarbete gällande digitala och mobila kassalösningar till optikerbranschen. Genom samarbetet tillförs ytterligare spetsfunktioner till D&Companys digitala plattform för optiker, idun. KACHING får i sin tur tillgång till D&Companys omfattande nätverk inom optikerbranschen, en bransch som omsätter åtta miljarder kronor i konsumentledet.

”Vi är oerhört glada och stolta att få möjligheten att arbeta med KACHING Retail, ett företag med unika produkter och tjänster som ligger i framkant av utvecklingen. Vi är övertygade om att optiker kommer att ha en utökad nytta av idun-plattformen iom att vi kan erbjuda KACHINGs produkter. Optikerbranschen är till stor del en relationsbransch och det är något som varje butik kan förbättra genom att använda KACHINGs mobila kassa.” säger Peder Gyllenberg ansvarig för den digitala affären på D&Company."

Om KACHING Retail

I slutet av 2016 gick en grupp passionerade; designers, programmerare och affärsutvecklare samman och startade och utvecklade KACHING Retail, en plattform för kassalösningar för butiker och kedjor, med målet att förändra och förbättra retail-industrin. Bolaget är förnärvarande representerat i norden men har det uttalade målet att expandera internationellt. KACHINGS vision är att erbjuda en oslagbar köpupplevelse åt retail-industrin med ett brett utbud av applikationer som är designade för att göra affärsupplevelsen mer effektiv och inkomstbringande.

Om D&Company

D&Company Nordic AB (publ.) utvecklar och licensierar ut en digital plattform, Idun, specialanpassad för optikbranschen enligt en SaaS-modell (Software as a Service). Idun ger en enskild optiker, köpgruppering eller kedja snabb och kostnadseffektiv tillgång till en digital produkt som ger möjlighet till ökad service och kommunikation med dess kunder. Därtill designar, tillverkar och säljer D&Company glasögonbågar under varumärkena Norr, Tiger of Sweden, Efva Attling, Blåkläder mfl till optiker, apotek och travel-retail-segmenten. D&Companys huvudkontor finns i Täby, Sverige.

Kontakt
D&Company Nordic AB
Ralph Dahlin, VD
Tel: 070-565 89 79
E-post: [email protected]
Pentavägen 5B
187 30 Täby
www.dcompanynordic.com

 

D&Company är mitt uppe i teckningsperioden inför börsintroduktionen på First North. Sista datum för teckning är torsdag 23 november. Läs mer om emissionen här. 

Visa fler