News

 
 

Avtal för IDUN med Independent Optical Group Nordics

(Only in Swedish)

D&Company tillkännager att man i dagarna har skrivit avtal med danska Independent Optical Group Nordics ApS (IOGN) gällande den digitala plattformen IDUN. För D&Company innebär detta att man kommer leverera digitala lösningar för webbshop-, lager- och kundhantering till IOGN-anslutna optikerbutiker i Danmark.
 

Apoteksgruppen väljer Norr läs- och solglasögon

(Only in Swedish)

Apoteksgruppen väljer att ta in läsglasögon och solglasögon från D&Companys varumärke Norr i sortimentet. Avtalet innebär att läs- och solglas från D&Companys egenproducerade varumärke kommer säljas i apotekskedjans butiker över hela Sverige.
 

Hultins Optik pilotkund för IDUN

(Only in Swedish)

D&Company har skrivit avtal med Hultins Optik (O.S.S Optik Stockholm Söder AB) gällande den digitala plattformen IDUN. Hultins blir den första optikbutiken att installera IDUN och kommer framöver fungera som test- och utvärderingspartner för vidareutveckling och framtagande av nya funktioner i plattformen.
 

Avtal med Ninetech om utveckling av IDUN

(Only in Swedish)

D&Company Nordic AB har skrivit avtal med Ninetech AB gällande utveckling av D&Copmanys digitala plattform för optikbranschen, IDUN. Målet är att skapa en digital helhetslösning innehållandes allt från webbutik till kommunikationslösningar och kundkontakt för optikmarknaden.