Nyemission inför notering på First North

D&Company bjuder in till teckning av aktier - Pågående nyemission fram till 23 november

D&Company har ett unikt koncept och är tidigt ute på marknaden för digitalisering av den internationella optikerbranschen. Vid börsnoteringen tar Bolaget nu in kapital för att kunna öka expansionstakten ytterligare - och för att inom kort addera fler marknader i norra Europa.

Senaste nyheterna

2018-11-13 - Etablerar samarbete med KACHING om mobila kassalösningar

2018-11-11 - Därför använder Hultins Optik D&Company's lösningar

2018-11-11 - Aktieanalys publicerad på Aktiespararna - läs den här

2018-11-09 - Lanserar en ny typ av glasögon för säkrare bilkörning i mörker

2018-11-08 - D&Company utökar sin produktportfölj med Reebok

2018-11-07 - Expanderar till Baltikum via Lettlands största kedja 

2018-10-30 - Nu inleds teckningsperioden

Om bolaget, emissionen och branschen

Del 3 av 3 - Lär känna optikerbranschen och dess stora potential

Del 2 av 3 - Varför ska du investera i D&Company?

Del 1 av 3 - Lär känna D&Company

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

5 skäl till att teckna aktier i D&Company

Det finns många skäl att investera i detta snabbväxande bolag, som hjälper optiker att öka sin konkurrenskraft i en alltmer digitaliserad värld. Här är fem av de mest uppenbara skälen:

1. D&Company har ett unikt koncept D&Company har ett unikt koncept, och är tidigt ute på marknaden för digitalisering av den internationella optikbranschen. Bolaget står inför ett internationellt genombrott där den digitala kundrelations- och marknadsföringsplattformen IDUN redan är etablerad i Norden med ett 30-tal installationer och ytterligare ett 20-tal tecknade avtal. Bolaget har nyligen fått sin första kund i England.
2. Marknadspotentialen för IDUN är mycket stor Marknadspotentialen för IDUN är mycket stor tack vare att kundernas (optikernas) ”beslutströskel” för att få tillgång till tjänsten är låg. Som optiker abonnerar man på den digitala plattformen, och upplever direkt konkret nytta av tjänsterna och dess tilläggsprodukter.
3. D&Company växer snabbt D&Company växer snabbt och den del av Bolaget som arbetar med glasögonförsäljning till optikerna är på väg att nå break-even. I slutet av 2018 kommer den delen av D&Company att vara lönsam. Bolagets ledning har visat att de kan driva tillväxt och bygga såväl kundrelationer som en effektiv organisation.
4. Bolaget har en beprövad ”go-to-market-modell” Bolaget har en beprövad ”go-to-market-modell” för införsäljning och kundkonvertering. Utöver den digitala plattformen IDUN finns ett eget produktbolag som tillverkar, marknadsför och säljer egna och välkända glasögonvarumärken som Tiger of Sweden, Efva Attling och Norr. Omsättningen uppgick till 37,2 MSEK under räkenskapsåret 2016/2017.
5. Samarbetsavtal med ledande glasleverantör I mars 2018 ingick Bolaget ett samarbetsavtal med världens största leverantör inom optikbranschen – Essilor – gällande en ”go to market” modell för Norden. Samarbetet innebär att Essilor kan erbjuda IDUN till sina viktigaste kunder i Norden med syfte att bättre kunna marknadsföra och sälja sina glas digitalt. Totalt kommer över 650 av Essilors kunder få erbjudande att prova IDUN under hösten 2018 och 2019.

Lär känna D&Company


 

 

 

 

 

 

 

 

"Optikerna har förlorat stort till e-handeln under senare år. Med hjälp av vår teknik är vi övertygade om att de kan ta tillbaka en stor del av den handeln"

- Ralph Dahlin, VD på D&Company